Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПевицата и писател Светла Иванова коментира отварянето на

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПевицата и писател Светла Иванова коментира отварянето на
Коментари Харесай

Певица: Не може да искаме от човек, който отива в заведение да пие и да се забавлява, да спазва мерките

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Певицата и публицист Светла Иванова разяснява отварянето на нощните заведения за гости. От 10 години не пея по нощни заведения, само че това беше един от главните ми приходи, който ми позволяваше да се усещам свободна. Много добре разбирам моите сътрудници. То в този момент няма по какъв начин да се е трансформирало ситуацията, тъй като това е главният им приход, а е главният им приход, тъй като нямат други съответни помощи. Нито сътрудниците ми, нито притежателите, нито работещите в нощни заведения.

Това сподели Светла Иванова в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

Но въпреки това, моето персонално мнение е, че тъкмо нощните заведения и учебните заведения са най-големия източник на разпространяване на вируса. Защото намирам нещо общо сред децата и посетителите в тези заведения, тъй като децата към момента са под наш надзор, на родителите, те са постоянно привикнали да им напомниш, да им казваш какво да вършат, т.е., те не могат да носят сами за себе си отговорност за държанието си и ние да сме сигурни, че те непременно ще съблюдават ограниченията. Същото е и за хората, използвали алкохол. Властите приканват рационално държание. Но по какъв начин може да желаеме рационално държание от човек, който е използвал алкохол и е пристигнал да се забавлява, да желаеме да съблюдава ограниченията. Това, което управляващите споделят: отваряйте, само че  просто с рационално държание, то не върви ръка за ръка със заниманието. И това, което чух, че към един милион са сега или 800 хиляди индивида, които са изкарали ковид, или като мен са се ваксинирали, а останалите, като извадим от 7 милиона и половина. Те какво вършат, забавляват се. И рискуват здравето си, кое е по-важно, добави Светла Иванова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР